AANPAK

FYNK biedt pragmatisch, to the point advies van hoge kwaliteit voor een betaalbaar en transparant bedrag.

Flexibel

Wij zijn flexibel en kunnen vanuit elke locatie werken. Dat kan ook dus ook bij de cliënt zelf zijn als dat een efficiënte samenwerking tussen het team van de cliënt en ons ten goede komt.

Focus op de business

FYNK heeft een duidelijke focus op de commerciële en strategische aspecten van financieringen en de documentatie daarvan. Wij zijn creatief, strategisch en pragmatisch. Wij checken alle relevante voorwaarden van een financiering, maar onderhandelen enkel over onderdelen die ook commercieel van belang zijn. Wij weten ook wanneer een discussie beter kan worden beëindigd om de klus te klaren.

Efficiënt en effectief

Onze efficiëntie zorgt ervoor dat projecten niet langer duren en niet meer kosten dan nodig. Dat sluit aan bij ons doel om cliënten waar voor hun geld te bieden. Dat wordt ook mede mogelijk gemaakt door onze meer efficiënte (kosten) structuur vergeleken met die van grote kantoren, wat ons in staat stelt om snel te handelen tegen competitieve tarieven.

Maatwerk

FYNK levert maatwerk dat aansluit bij de wensen van de cliënt. Wij staan daartoe ook open voor tariefafspraken om zo een cliënt zoveel mogelijk duidelijkheid vooraf te kunnen bieden. Daaronder vallen mede vaste (fixed) en gemaximeerde (capped) bedragen, al dan niet per fase van de transactie. Ook staan wij open voor facturering deels gebaseerd op de door ons toegevoegde waarde. FYNK beoogt tot slot om cliënten vooraf een zo goed mogelijke inschatting te geven van alle voorzienbare kosten van derden.
Neem contact met ons op via tel: +31 20 244 1700 of email: connect@fynk.nl.