EXPERTS

Jean-Marc Rovers

Jean-Marc Rovers werkte voor het topkantoor De Brauw Blackstone Westbroek van 2005 tot 2018 in Amsterdam, Den Haag en Londen. In die periode is hij ook gedetacheerd geweest in Hong Kong bij het Engelse magic circle kantoor Slaughter and May en bij ABN AMRO Bank in Amsterdam.

Jean-Marc heeft een brede finance praktijk. Naast de gebruikelijke bankdiensten en derivaten transacties, specialiseert hij in bankfinanciering. Hij heeft uitgebreide ervaring met werkkapitaalfinancieringen, maar ook met leningen voor specifieke doelen, zoals vastgoed-, acquisitie- en projectfinancieringen. Jean-Marc treedt meestal op voor kredietnemers, desalniettemin heeft hij ook ruime ervaring met de advisering van banken. Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring met fusies en overnames, corporate governance en advisering rond herstructureringen en faillissementen.

Jean-Marc staat bekend als pragmatisch, creatief en oplossingsgericht en altijd klaar om hulp te bieden. Hij houdt zijn (juridische) kennis goed bij. Zo heeft hij de hoog aangeschreven Grotius specialisatieopleiding Financiering & Zekerheden in 2020 cum laude afgerond. Neem contact op met Jean-Marc via tel: +31 20 244 1701 of email: rovers@fynk.nl.